Телефон : (+359) 888 847 611

БОТОКС

Моля свържете се с нас ако желаете да зададете въпрос или запишете час за консултация.

VISTABEL®
Bocouture®

VISTABEL® Ботулинов Токсин Тип А (BOTOX® Cosmetic)

Когато Вие се усмихвате, смеете, плачете или гневите свивате мускулите на лицето си. С течение на времето и напредването на възрастта тези контракции предизвикват постоянни гънки и дълбоки бръчки по кожата, особено около очите, устата, челото и между веждите. В резултат на това Вие може да изглеждате по-възрастни, изморени, тъжни или ядосани. Лечението с VISTABEL® може не само да предпази тези бръчки от задълбочаване, но и да направи тези признаци на остаряването по-слабо забележими, изгледа Ви по-младежки и свеж.

Какво се постига с VISTABEL® ?

VISTABEL® е популярен продукт у нас. В други страни можете да го срещнете под наименованието BOTOX® Cosmetic .

Лечението с VISTABEL® е:

  • Бързо, лесно, безопасно
  • Намалява гънките и бръчките по лицето
  • Изисква минимално време

Поставянето му предизвиква минимален дискомфорт. Спринцовките, които използува д-р Заякова, са със съвсем тънки иглички и чрез серия от убождания тя го поставя в мускулите, които предизвикват Вашите бръчките. По този начин Ви се осигурява един по-младежки и свеж вид.

Независимо, че процедурата с VISTABEL® не е операция, Вие трябва да изберете опитен и квалифициран лекар, който до Ви постави VISTABEL®, тъй като при неточно поставяне лицето може да добие масковидно изражение. Преди предприемането на подобна процедура доктор Заякова ще дискутира с Вас абсолютно всички въпроси, които Ви вълнуват.

Информирано съгласие:
Това е документ, в който подробно е описана процедурата, възможните рискове и усложнения от нея, финансовите взаимоотношения. Вие трябва внимателно да прочетете написаното. Ако имате въпроси можете спокойно да ги зададете на Вашия пластичен хирург.

Как действа VISTABEL®?
VISTABEL® е направен от високо пречистен ботулинов токсин, който е безопасен при прецизно постовяне. Той отпуска мускулите, които предизвикват бръчки на лицето, при което то става по-свежо и младежко. Терапията се поддържа чрез повторни курсове на инжектиране. При първото поставяне ефектът се проявява около 3-4ден и продължава 4-6 месеца. Всяко следващо поставяне ефектът се удължава. Ако обаче си поставяте ботокс в периоди по-кратки от 6месеца може да се наблюдава по-кратко задържане на ефекта.

Bocouture®

Bocouture® е иновативна формула на ботулинов тип А, в която комплексообразуващите протеини са отстранени чрез обширен процес на пречистване от комплекса ботулинов токсин. За разлика от другите налични в търговската мрежа препарати, Bocouture® съдържа чистия 150 kD невротоксин.

Широко прието е, че бактериалният протеин, присъстващ в други продукти, играе ролята на стимулатори на имунна реакция, което води до загуба на ефект и намаляване на продължителността на активността. Проучванията показват, че Bocouture®, без комплексообразуващите протеини, има най-ниското съдържание на протеин от всички налични ботулинови токсини и освен това показват, че многократното приложение на Bocouture®, дори във високи дози, не предизвиква образуването на неутрализиращи антитела.

Това означава, че Bocouture® е в състояние да осигури резултати, подобни на тези, постижими с другите продукти, без риск от образуване на антитела, осигурявайки продължителни дълготрайни ефекти.

Bocouture® е показан за употреба при:

  • Умерени до тежки вертикални линии между веждите, наблюдавани при максимално намръщени вежди и/или
  • Умерени до тежки странични периорбитални линии, наблюдавани при максимална усмивка и/или
  • Умерени до тежки хоризонтални линии на челото, наблюдавани при максимално свиване