Телефон : (+359) 888 847 611

ЕКИП

НАШИЯ ЕКИП

Екипът на медицински център „Камий-Д“ се състои от висококвалифицирани специалисти с богат опит и прецизност в работата и отношението си към своите пациенти. Наш основен приоритет е да осигурим комфорта, спокойствието и увереността у всеки един пациент, че процедурата, която е избрал за себе си, ще бъде подчинена изцяло на уникалните му потребности с гарантирано успешен краен резултат.

Доц. д-р Йоланда Заякова, д.м. 

Пластичен хирург

Д-р Катерина Димитрова Бахчеванова

Анестезиолог

Д-р Борис Цветков

Специализант по Пластична хирургия

Кичка Димитрова

Старша медицинска сестра

Силвия Тодорова

Медицинска сестра операционна зала

Силвия Станчева

Медицинска сестра операционна зала

Тони

Медицински секретар

Тони  ще Ви запази час за консултация, ще отговори на въпросите, които имате за организацията на Вашата операция и финансирането й. Ако желаете да се свържете с доц. д-р.Заякова д.м, обърнете се към нея. При нея ще запишете датата за операция и ще получите указания как да капарирате. В деня на операцията Ви, Тони  ще Ви помогне с документите, които трябва да попълните и подпишете. При нея ще стане и плащането за операцията или ще  представите документ от извършен банков превод.  За Тони  грижата за пациента е най- важният аспект в работата, хората да се чувстват добре и в приятелска обстановка.

Нашият екип се стреми да се чувствате приятно и комфортно, а пластичната хирургия Ви дава възможност не само да промените външния си вид , но и да преобрази начина, по който мислите за себе си, осигурявайки по-позитивно, самоуверено отношение и по-голямо самочувствие.