Телефон : (+359) 888 847 611

ЗА НАС

Основан през 2004 г. медицински център “Камий – Д” е един от малкото центрове в България с реална дейност по пластична, естетична и реконструктивна хирургия. Операционната зала е оборудвана с модерна апаратура, която позволява извършването на всякакъв вид операции под обща и местна упойка. Превръзките след операцията се извършват в осигурена със съвременни консумативни манипулационна. В следоперативния период, пациентите могат да отпочинат в комфортна обстановка. В “Камий” вярваме, че при нас всеки, независимо от възрастта, вкусовете и предпочитанията, може да намери нещо за себе си. В основата на това стои индивидуаленият подход, благодарение на който всеки пациент може да е сигурен, че ще получи нужното внимание, време и правилно отношение към проблема. Резултатите от нашата работа са забележителни и естествено изглеждащи. Пациенти се чувстват безопасно, сигурно и удобно, защото опитът ни е предоставил несравнима гама от техники с доказани резултати за всяка процедура в пластичната хирургия.

Вие можете да се свържите с нас по телефона или чрез e-mail и да си запазите час за консултация.

Предоперативната консултация е задължителна. По време на Вашата първа среща с д-р Заякова Вие ще можета спокойно да изложите проблемът, който Ви притеснява, да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват, да получите изчерпателен отговор и да Ви бъдат обяснени всички подробности за оперативната намеса, какво може да се постигне, какви са рисковете и възможни усложнения.

Когато Вашето решение за операция е окончателно Вие трябва отново да се срещнете с д-р Заякова, за да получите документ за необходимите изследвания, които трябва да направите, писмени указания за предоперативния режим и да уточните дата и час за оперативната интерванция.

В деня на операцията Вие трябва да сте при нас в уговорения час, да попълните и подпишете информирано съгласие за процедурата, след което ще бъдете настанени. Докато д-рЗаякова Ви снима и рисува зоната, която ще бъде коригирана Вие ще можете да разговаряте с нея. Анестезиологът също ще отговори на Въпроси, които Ви вълнуват. Медицинската сестра ще Ви направи пробите за антибиотик и постави абокат.

В следоперативния период д-р Заякова, ще бъде изключително ангажирана с Вас и превръзките, които предстоят. При напускането на медицински център”КАМИЙ”Вие ще получите епикриза и писмени указания за режим.