Телефон : (+359) 888 847 611

КОРЕКЦИЯ НА УСТНИ

Какво представлява ?

Корекцията на устните може да е свързана с увеличаване, намаляване или промяна на формата им. Най-честата причина за корекция е наличието на тънки устни. Използваните в миналото колаген, силиконово олио са забранени за употреба поради страничните им ефекти: алергии, образуване на неравности, възпаления, миграция на материала. В Медицински център“КАМИЙ-Д“ не работим с тези материали, а само с разрешени за употреба филъри, съдържащи хиалуронова киселина.

Техниките, които използва д-р Заякова са: филинг материали, собствена мастна тъкани по оперативен път.

Кой е подходящ кандидат за увеличаване на устните ?

Всички жени и мъже, при които по рождение или с възрастта устните са тънки, малки, неоформени.

Какво представлява операцията ?

Операцията се извършва под обща или местна упойка . Продължителността й е не по-малко от два часа. Разрезът се прави от вътрешната страна на устната W-Y пластика. Освободената лигавица се плъзва напред и нагоре, като по този начин се постига увеличаване на устните. Шевовете са от вътрешната страна на устните и са незабележими. Шие се с конци, които сами падат. Предимство на този метод е, че резултатите остават постоянни. Престой в здравно заведение не е необходим.

Какво да очакваме след операцията ?

През първите 24-48 часа ще се чувствате дискомфортно, ще имате чувство за напрежение в устните, което се дължи на отока. Всяка жена се възстановява за различен период от време.

Пациент, подложил се на подобна операция може да се върне на работа след 5-7 дни, ако се чувства готов за това. Ако постигнатото увеличаване на устните не Ви задоволява можете да го комбинирате с филър линк към процедурата или собствена мастна тъкан линк към процедурата.

Съществуват ли рискове ?

Всички хирургични намеси носят риск и пластичната хирургия не прави изключение. Сериозни усложнения не са чести, когато операцията се прави от квалифициран пластичен хирург.
Обикновено след такава намеса при пациентите се наблюдават леки болки, оток в оперативната зона. Тези оплаквания отзвучават за 2-3 дни.

Моля свържете се с нас и задайте въпросите, които Ви вълнуват.