Телефон : (+359) 888 847 611

ЛАБИОПЛАСТИКА

Какво представлява ?

Лабиопластиката (намаляване на малки срамни устни) представлява ремоделиране на малките срамни устни. Това състояние най-често е вродено или придобито от различни травми, инфекция. Бельото, спортуването, сексът може да предизвикват дискомфорт в тази зона, което да доведе до емоционални смущения. Преди предприемането на подобна процедура доктор Заякова ще дискутира с Вас абсолютно всички въпроси, които Ви вълнуват.

Информирано съгласие: Това е документ, в който подробно е описана процедурата, възможните рискове и усложнения от нея и анестезията, финансовите взаимоотношения. Вие трябва внимателно да прочетете написаното. Ако имате въпроси можете спокойно за ги зададете на Вашия пластичен хирург или анестезиолог.

Какво представлява операцията ?

За предпочитане е извършването на операцията да е под обща анестезия. Отстраняват се излишните кожа и лигавица. Продължителността е от 1 до 2часа. Шевовете се правят с конци, които се поглъщат от организма. Необходимо е да останете за наблюдение.

След операцията: Първите 24-72 часа ще имате чувство на дискомфорт, напрежение, болка, които отзвучават постепенно. Пациент, подложил се на подобна операция може да се върне на работа след 7-15 дни, ако се чувства готов за това. Спортуването, вдигането на тежко трябва да се отложи за месец.

Съществуват ли рискове? Всички хирургични намеси носят риск и пластичната хирургия не прави изключение. Сериозни усложнения не са чести, когато операцията се прави от квалифициран пластичен хирург

Моля свържете се с нас и задайте въпросите, които Ви вълнуват.