Телефон : (+359) 888 847 611

ЛИЦЕ

С напредването на възрастта се появяват бръчки и депресии по лицето, мускулите отслабват, кожата увисва. Стресът, на който сте изложени, слънчевите лъчи също допринасян за развитието на тези процеси. Ние Ви предлагаме редица хирургични и нехирургични средства за да изглежда Вашето лице по- свежо и младо. И не само това, ако Вие желаете нов вид на очите, носа, устните и ушите си можете да ни потърсите. Ние ще обсъдим с Вас проблемът Ви и ще предложим подходяща процедура.
Ако желаете да научите повече за процедурите кликнете върху подчертаните полета.

Лифтинг на чело – операция, която повдига веждите и придава по-младежки вид. Вие ще изглеждате по-свеж и отпочинал.

Фейслифт– за пациенти, които имат увиснала кожа на лицето, по долната челюст и шия. Отстранява се излишната кожа и се възстановява по-младежки вид. Кожата е по- изпъната и свежа.

Лифтинг на шия – отстранява се излишната кожа, стягат се мускулите и шията придобива по-красив вид.

Ринопластика– носът играе важна роля за излъчването на Вашето лице. Затова дори незначителна корекция може да допринесе за хармонията на лицето Ви.

Блефаропластика – операция, чрез която се отстранява излишната кожа на горен и долен клепач и очите Ви изглеждат по-младежки.

Корекция на устни– с различни процедури Вашите устни могат да са с обем който желаете.

Отопластика( корекция на уши) – нормализира позицията на ушите. Вие ще изглеждате различно. Самочувствието Ви ще се подобри.