Телефон : (+359) 888 847 611

ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА

Преди операцията подгответе всичко в дома си

Купете си храна, която обичате много, плодове и много кутии със сокове. Това ще Ви бъде от особена помощ, докато се възстановявате.
Свалете нещата, от които ще се нуждаете от рафтовете, за да Ви е по-лесно (това е особено важно при увеличаване на бюста). Подгответе си много възглавници под ръка, ще имате нужда да спите в повдигната позиция за първите няколко дни, за да се избегнат отоци. Това е особено важно, ако сте увеличили гърдите си и искате имплантите да стоят в перфектната позиция при първоначалния възстановителен период.

Такмо сега е момента да получите вниманието, което всяка красива като Вас жена желае.
Задължително е през първата и втората вечер Ваш близък да е постоянно до Вас. Този човек трябва да е в състояние да подмени Вашите охлаждащи превръзки, ако е необходимо, да Ви дава течности и да приготвя храната Ви, да Ви проверява през нощта и най-важното да разбере, ако има някакви проблеми и да се свърже с нас. Ако нямате никой на разположение, винаги може да ангажирате медицинска сестра или стажант да се грижи за Вас. Ако имате деца е добра идея да ангажирате някой да се грижи за тях най-малко за 2-6 дни.

Не забравяйте, това е време, в което се възстановявате и не е добре да се занимавате с някаква натоварваща работа. Първата седмица няма да можете да шофирате заради дискомфорта и обезболяващите.

Ден преди операцията

  • Възможно е да Ви обезпокоим по телефона, за да Ви припомним отново за ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ.
  • Не трябва да приемате алкохол поне 24часа преди операцията
  • Не трябва да приемате течности(вода, сокове, кафе и др.) и храна най-малко 6 часа преди операцията
  • Не вземайте  скъпоценности и не носете  бижута (без пръстени, обеци, синджири, часовници, пръстени и др.)
  • Пиърсинга на езика и носа трябва да свалите, това е от значение за анестезията. Ако имате пиърсинг на тялото, който не може да бъде отстранен, моля предопредете ни за това предваварително!
  • Ако носите контактни лещи, махнете ги в деня на операцията, вместо това носете очила.
  • Носете удобни дрехи- широки, с ципове или копчета,  да не се обличат през главата.
  • Ако имате дълга коса  ще трябва да я приберете.
  • Слънчеви очила и шапка с голяма периферия не са лоша идея за пациенти, които имат фейс лифт или блефаропластика. Убедете се, че шапката Ви стои свободно и е направена от нежни материали.

Лица до 18 години могат да се подложат на операция само с писменото съгласие на двамата родители.